ایزومالت

ایزومالتIsomalt  نام محبوب Isomaltitol است که یک جایگزین شکر ساخته شده از چغندر قند است. در طول بیست سال گذشته، سرآشپزان، قنادان و شیرینی سازان و متوجه شده اند که ایزومالت  دارای مزایای فراوانی نسبت به شکر می باشد، بخصوص در هنگام ساخت ظروف، دکوراسیون کیک، دکوراسیون دسر و آب نبات. بر خلاف شکر معمولی، ایزومالت نسبت به رطوبت و کریستالیزاسیون بسیار مقاوم است بنابراین مواد تزئینی ساخته شده با آن عمر مفیدتری دارند و ازیکپارچگی ساختاری برخوردارند. از آنجا که قابلیت کارکرد آن فوق العاده است، ایزومالت تقریبا به طور انحصاری در مسابقات تلویزیونی غذا و سالن های هنر آشپزی استفاده می شود که در آن حرفه ای ها نمایش های جالب و تزئینی دکوراسیون کیک را برای لذت تماشاگران سراسر جهان به نمایش می گذارند.

مزایای ایزومالت

ایزومالت یک قند جایگزین ساخته شده از شکر چغندر می باشد و استفاده از آن در کاهش وزن و مواد غذایی بیماران دیابتی رایج است. ایزومالت در میان قندهای جایگزین منحصر به فرد است؛ زیرا تقریبا تمام خواص فیزیکی شکر واقعی با مزایای بیشتری برای قنادان،تولید کنندگان مواد غذایی و شیرینی ، دکوراتور های کیک و سرآشپزها دارد.

این مزایا عبارتند از:

  • افزایش مقاومت در برابر رطوبت
  • مقاومت بهتری در برابر کریستالیزاسیون

نحوه استفاده از ایزومالت :

  1. آب مقطر را به ایزومالت اضافه کنید و سپس آن را به هم بزنید تا به طور مساوی توزیع شده و مواد شبیه شن و ماسه مرطوب شوند.
  2. بطری ایزومالت را روی یک مشعل برای کمک به ذوب بلورهای I ایزومالت و تبدیل به مایع قرار دهید.
  3. هنگامی که مخلوط ایزومالت  به جوش می آید، همزده و سپس دماسنج را وارد کنید.
  4. دمای محلول  338 درجه فارنهایت است. دماسنج را از گرما خارج کنید وقتی دماسنج 333 درجه فارنهایت را می بیند و اجازه می دهد که پنج درجه برای افزایش ادامه دما در نتیجه انتقال گرما درون مخلوط خود جبران شود.
  5. - پایین بطری را در آب قرار دهید ،بطری را به سوپاپی که در موقعیت خاموش قرار گرفته است یا پایه بر روی یک حوله جانبی پیچ خورده باز کنید.
  6. وقتی ایزومالت  خنک می شود تا حدود 310 درجه، رنگ را اضافه کنید. درجه حرارت بالاتر می تواند رنگ را کاهش دهد و آن را روشن و واضح نشان دهد. استفاده از کنسانتره، رنگ پودری یا رنگ ژل می تواند مفید باشد.
  7. با تبخیر کامل رطوبت رنگ تثبیت می شود.
  • o       چگونه ایزومالت پخته نشده را نگهداری کنیم؟

ایزومالت  به شکل خام، رطوبت را از هوا جذب می کند و باید در یک ظرف محکم مهر و موم شده یا یک کیسه ضخیم و کاملا محکم بسته بندی و نگهداری شود. درصورتی که ایزومالت خام به درستی ذخیره شود دارای دو سال یا بیشتر انقضا  می باشد،. علاوه بر این بسته های سیلیکا ژل ایمن، طول عمر ایزومالت را با از بین بردن هر رطوبتی که ممکن است راه خود را در ظرف یا مخزن باز کند، افزایش می دهد.

  • چگونه ایزومالت پخته شده را ذخیره کنید:

ایزومالت طبخ شده، اگر در معرض رطوبت باشد، رطوبت را از هوا جذب می کند و چسبنده می شود. در نهایت سطح چسبنده به دلیل تغییر شرایط رطوبت، خشک می شود و یک لایه چسب دوباره مجددا تشکیل می شود. هنگامی که این اتفاق می افتد، ابتداشفافیت خود را از دست می دهد، سپس حالت ابری پیدا می کند و در نهایت دوباره کریستالی می شود – در نتیجه ایزومالت غیر قابل استفاده می شود. پس می بایست ایزومالت را از رطوبت حفظ کرد. یکی از مؤثرترین روش های دستیابی به این هدف، استفاده از بسته های ژل ایمن غذا است. سیلیکا ژل قوی می تواند از آن در برابر رطوبت محافظت کند قرار دادن مقدار مناسب بسته های ژل سیلیکا در یک ظرف محبوس ایزومالت پخته شده، بهترین راه برای نگه داشتن این ماده و حفظ شفافیت آن است.

در پایان لازم به ذکر است ایزومالت خالص در فرآیند هایی مثل نانوایی بهتر عمل می کند.ایزومالت های مخلوط مقاومت کمتری نسبت به رطوبت دارند.

تگ های مطلب:ایزومالت ، فروش ایزوملات ، خرید ایزومالت ، ایزومالت در قنادی،

آمار بازدید:62

دسته:خبرها, مقالات

مطالب مرتبط:

  • آب پنیر
  • پودر شیر خشک اسکیم
  • دکستروز
  • کنستانتره پروتئین شیر
  • سیترات سدیم
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،