بازرگانی امید وارد کننده شیرین کننده آسپارتام ویتاسوئیت چین با مناسب ترین قیمت می باشد.برای اطلاعات بیشتر و نحوه خرید در خدمت شما می باشیم

آسپارتام

بازرگانی امید وارد کننده شیرین کننده آسپارتام ویتاسوئیت چین با مناسب ترین قیمت می باشد.برای اطلاعات بیشتر و نحوه خرید در خدمت شما می باشیم.

نام های دیگر آسپارتام نوترا سوئیت nutra sweet و ایکوال equal می باشد و در سال 1983 استفاده ار آسپارتام در نوشابه ها استفاده شد و در سال 1996 بعنوان شیرین کننده مناسب در محصولات غذایی استفاده می گردد.در سال 1981 تائید استفاده از آن در آبمیوه ها و نوشابه ها توسط fda صادر گردید.

آسپارتام بسهولت با دیگیر شیرین کننده ها مانند فروکتزر و دکستروز ترکیب شود و خاصیت هم افزایی ایجاد کند.

علاوه بر این مورد استفاده از این شیرین کننده خاصبت تشدید طعم flavor enchanncment  را می تواند ایجاد کند و طعم را افزایش دهد بخصوص طعم های اسیدی میوه هایی مانند پرتقال ، لیمو ، گریپ فروت را ارتقا دهد.

آسپارتام  بیشتر  از 20 سال از عمر خود را می گذراند که از زمان تصویب آن توسط سازمان های نظارتی به عنوان یک شیرین کننده وتقویت کننده طعم می باشد. ایمنی آن از طریق مطالعات در چندین جمعیت انسانی، از جمله نوزادان سالم، کودکان، نوجوانان، بزرگسالان ، زنان باردار و میانسالان تأیید شده است. آسپارتام هم اکنون به عنوان table sweetenr(شیرین کننده های سر میز ) به بازار عرضه می شود.

آسپارتام درمحصولات غذایی

این شیرین کننده در نوشیدنی های سبک کربنات شده ، نوشیدنی های سبک پودر شده ، ژلاتین ها ، آدامس ها ، دسرها ، پودینگ ها استفاده می شود .

روش های مختلفی برای تعیین آسپارتام هست که اکثر روش ها پرزحمت بوده و اشکالاتی نیز دارد از قبیله هزینه زیاد و ابزراهای دقیق مودر نیاز دارد .

روش های سینتیکی – اسپکتروفتومتری بخاطر راحتی ، حساسیت ، گزینش پذیری زیاد ، هزینه کم در تعیین مقدار گونه های شیمیایی و بیولوژیک مود بررسی قرار می گیرد.

آسپارتام در آبمیوه ها و نوشابه ها

میانگین میزان آسپارتام در نوشابه در حدود 500 میلی گرم می باشد که خیلی کمتر از مقدار مصرف روزانه قابل قبول برابر 2800 میلی گرم برای یک فرد بالغ می باشد.

پایداری محصولات شیرین شده با آسپارتام باید با تاریخ مصرف محصول مقایسه شود.در نوشیدنی های گاز دار با آسپارتام بطور قابل قبولی بیشتر از شش ماه شیرین پایداری دارند و در نوشیدنی های بدون گاز در دمای محیط تا بیشتر از 2 سال می توان این شیرین کننده را مصرف کرد ولی در مورد نوشیدنی هایی که بصورت خنک مصرف می شود بخصوص در مواردی که بیشتر از 50 درصد میوه باشد  میزان تاریخ مصرف بین شش تا هشت ماه در نظرگرفت و نوشیدنی های منجمد نیز تا یک سال براحتی این ماده را می توان استفاده گردد.

حلالیت آسپارتام

خصوصیات حلالیت ، پایداری ، کیفیت طعم و هم افزایی بعنوان شیرین کننده در نوشیدنی ها و نوشابه ها مهم هستند. در نوشابه ها جایگزین شکر باید دارای پروفیل شیرینی شبیه به ساکارز باشد.طعم شیرینی باید در یک یا دو ثانیه ظاهر می شود و حدود 30 ثانیه باقی می ماند.تاخیر اولیه و تداوم نهایی در شیرینی برای کاربرد در نوشیدنی های نامطلوب می باشد.باید شرایط فرآیند نوشیدنی که فاز حرارت می بیند سریع منحمد می شود با خشک انجمادی می شود پایدار باشد.نوشیدنی های پایداری شیرین کننده در PH بین 2/5 تا 8 ضروری می باشد.

فرمول شیمایی آسپارتام

فرمول مولکولی آن C14H18N2O5  وچگالی آن g/cm3 1.347 است و در آب محلول می باشد.آسپارتام  در بسیاری از فرآورده های غذایی مانند نوشیدنی ها ، شیرینی جات و دسر ها تحت عنوان شیرین کننده کاربرد دارد . کد اروپایی آن E951 است. آسپارتام (فنیل آلانین –متیل –استر )پودری سفید رنگ، بی بو، تقریبا 200 برابر شیرین تر از شکر، تولید شده توسط ترکیبی از فنیل آلانین و آسپارتیک اسید است. آسپارتام با نام های تجاری نوتراسوئیت ، اکوال و آمینوسوئیت به فروش می رسد.

ناخالص اصلی آن diketopiperazine است که دارای خواص شیرین نمی باشد. آسپارتام، در حالت خشک و در محصولات یخ زده پایدار است .هنگامی که در مایعات در بیش از 30 درجه سانتیگراد ذخیره می شود،به diketopiperazine تبدیل می شود.که به متانول ،اسید آسپارتیک و فنیل آلانین تخریب می شود.در نتیجه این واکنش ها طعم شیرینی از بین میرود درنتیجه از آسپارتام نمی توان در شیر و محصولات استریل و غذا های آماده استفاده کرد. آسپارتام در حرارت بالا و یا در محیط قلیایی (PH بالا) تجزیه می‌شود.

برای همین از آسپارتام در پخت نان و شیرینی نمی‌توان استفاده کرد و در صورت لزوم پس از اتمام مراحل پخت، باید به محصول اضافه شود. در محصولات میزبان، یک ماده قلیایی و یا نیازمند به محافظت طولانی‌مدت در بسته‌بندی نیز، آسپارتام با محدودیت مصرف مواجه است. آسپارتام در دمای اتاق و PH 3/4 بیشترین ثبات و پایداری را دارد. در چنین شرایطی، نیمه عمر آن 300 روز است. در PH 7 نیمه عمر آن تنها چند روز است. PH بیشتر نوشیدنی‌ها، بین سه تا پنج است. بنابراین، در این PH آسپارتام پایدار می‌ماند.

ساختار آسپارتام

آسپارتام شامل دو آمینو اسید ، آسپارتیک اسید و فنیل آلانین بعنوان متیل استر می باشد.آمینواسیدها بلوک و واحدهای سازنده پروئین می باشد.آسپارتیک اسید و فنیل آلانین نیز بطور طبیعی در پروتئین شامل غذاها مانند گوشت و غلات  و محصولات لبنی یافت می شوند. متیل استرها نیز بطور طبیعی در پروتئین شامل غذاها مانند گوشت ها ، غلات و محصولات لبنی یافت می شوند.پدر اثر هضم آسپارتام شامل سه جز شامل ( 40 % وزنی آسپارتیک اسید و 50 % وزنی فنیل آلانین. 10 % متانول )  تقسیم می شوند که در خون جذب می شوند ودر فرآیندهای طبیعی بدن استفاده می شوند.آسپارتام و در بدن تجمع نمی کند و در بدن مانند اجزای دیگر غذاها استفاده می شوند.

مزایای آسپارتام

  • تشدید طعم شیرینی
  • عدم تاثیر بر پوسیدگی دندان
  • موثر برای افراد دیابتی با کاهش قند خون
  • مناسب جهت کنترل وزن
  • کاهش کالری زای

پایداری آسپارتام

پایداری در محصولات غذایی بیسار مورد توجه می باشد.بعضی ار محدودیت ها در آسپارتان ناشی از ماهیت آن بعنوان متیل لستر دی پیتید آسپارتیل فنیل آلانین هست.حساس ترین این پوندها ريال پیوند استری هتس و تحت شرایط خاصی رطوبت و دما و PH ممکن است هیدرولیز گردد و تولید آسپارتیل فنیل آلانین کند گردد یا اینکه سیکلوهیدراسیون ایجاد شود و دی کتوپیپرازین مربوطه را تولید کند .

مثل همه واکنش های هیدرولیز و حلقوی شدن آسپارتام در محصولاتی که پخته شود یا سرخ شوند و در دمای بالا و یا زمان طولانی قرار گیرند آسپارتام تحمل قابل قبولی از خود نشان می دهد.

پایداری در حالت خشک آسپارتام خوب می باشد و حتی در مواقعی که در شرایط بحرانی میباشد مناسب هست.

بعنوان مثال در دمای 22 تا 25 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 50 درصداین ماده کاهشی از شیرین خود نشان نمی دهد و و حتی تبدیل به دی کتوپپرازین در کیسه های محصولات تولیدی نیز وجود ندارد.در دماهای حدود 120 درجه اتفاقی برای این محصول ایجاد نمی شود و پایدرای مناسبی دارد.

محصولات غذایی نوآوری شده با آسپارتام

بهمراه تولید محصولات با مشخصات جدید و تمایل مصرف به سمت غذاهای لاست htst و کم انرژی زیاد می گردد.تحققیات جدید نشان میدهد آسپارتام با آسه سولفام با فروکتزو شیرینی هم افزایی بالایی ایجاد می کند.تفاوت درهم افزایی این مخلوط در سازگاری هیدراسیون ( آب پوشی) دو ترکیب در یک محیط آبی ربط دارد.

طبیعت آب گریز بدن آسپارتامو اثرگذاری روز ساختمان آب احتمالا منشا اثر هم افزایی منفی آن می باشد و

احتمالا با ساختمان آن سازگارتر است.

فرمول و مواد اولیه
نحوه تولید در کارخانه