فروکتوز

انتخاب های زیادی برای شیرین کننده ها و استفاده در غذا وجود دارد شیرین کننده ها را می توان اینگونه دسته بندی کرد:

شیرین  کننده های تغذیه ای و غیر تغذیه ای

فرکتوز در دسته شیرین کننده های تغذیه ای قرار دارد و یک مونو ساکارید است.

فروکتوز یک قند است که به طور طبیعی در بسیاری از میوه ها و سبزیجات یافت می شود و به نوشیدنی های مختلف مانند نوشابه های سودا و نوشیدنی میوه ای افزوده می شود. با این حال، فروکتوز زبسیار متفاوت از قندهای دیگر است، زیرا دارای مسیر متابولیکی متفاوتی می باشد و منبع انرژی مطلوب برای عضلات یا مغز نیست. فروکتوز فقط در کبد متابولیزه می شود و به فرکتوکیناز متکی است تا متابولیسم راآغاز کند. این نیز منجربه تولید چربی از گلوکز می شود. بر خلاف گلوکز، باعث تولید انسولین و یا لپتین نمی شود ، این عوامل باعث افزایش نگرانی در مورد مصرف زیاد فروکتوز در رژیم غذایی میشوند، زیرا به نظر میرسد که چربی بیشتری در بدن مانند کربوهیدراتهای دیگر بوجود می آورد.

بسیاری از غذاهایی که حاوی فروکتوز هستند، سالم و مغذی هستند، مانند میوه ها و سبزیجات. غذاهای پر فروکتوز شامل موز، توت سیاه، گیلاس، انجیر، کیوی، ماندارین، انبه ، گریپ فروت، آناناس و تمشک می باشد. غذاهای با فروکتوز بسیار بالا عبارتند از زغال اخته ، کنسانتره گوجه فرنگی، میوه های خشک شده، انواع توت های کنسرو شده در شربت، انگور، خرمالو، پیاز ترشی، انار، گوجه فرنگی تند، سیب، گلابی و به.

آووکادو،زردآلو، لیمو و ریواس متعلق به گروه فروکتوز کم هستند. هر یک از آنها حاوی صفر و 0.5 گرم فروکتوز می باشند. یک فنجان سیب زمینی سرخ شده، 1/4 فنجان کتانوپا، نصف هلو کوچک و 1/4 فنجان توت فرنگی حاوی مقادیر متوسط فروکتوز بین 0.5 تا 1 گرم و 1 گرم است. در مقایسه، غذاهای فروکتوز بالا مانند نیمی از گریپ فروت، 1/2 فنجان آناناس و 1/2 فنجان تمشک حاوی 1 تا 2 گرم فروکتوز است. اقلام دارای فروکتوز بسیار بالا مانند پنج گیلاس، 1/2 فنجان زغال اخته و یک کیوی حاوی 2 گرم و یا بیشتر از فروکتوز است.

عامل شیمی فروکتوز-1P، همچنین به نام D - (-) - فروکتوز یا D - (-) - Levulose، به عنوان یک عضو از Monosaccharides طبقه بندی می شود. مونوساکاریدها ترکیباتی هستند که دارای یک واحد کربوهیدرات نیستند که با یک واحد دیگر به گلیکوزیدسی مرتبط نیستند و هیچ مجموعه ای از دو یا چند واحد کربو هیدرات وابسته به گلیکوزیدسی وجود ندارد. مونوساکاریدها فرمول کلی CnH2nOn را دارند. فروکتوز-1P محلول (در آب) و اسیدی است. یک مونوساکارید در میوه های شیرین و عسل که در آب، الکل یا اتر محلول است. این ماده به عنوان نگهدارنده و تزریق داخل وریدی در تغذیه وریدی استفاده می شود.

 فروش فروکتوز ، بازرگانی امید 

 

فروکتوز نقش مؤثری در کاهش دادن نقطه انجماد محلولها دارد و به این ترتیب احتمال آسیب دیدن سلول توسط بلورهای یخ در دماهای پایین را به شدت کاهش می‌دهد. این ویژگی در دماهای خیلی پایین مؤثر نیست ومنجر به منجمد شدن میوه می گردد.کریستالیزه کردن فروکتوز به دلیل حلالیت بالای آن در آب بسیار دشوار می باشد.از این رو آبنبات های حاوی فروکتوز نرم تر هستند.فروکتوز همچنین قادر است گرانروی (ویسکوزیته ) نشاسته را افزایش دهد.زیرا فروکتوز دمای ژلاتنینه شدن نشاسته را کاهش می دهد. شیرینی فروکتوز ۱٫۷ برابر شکر است. فروکتوز در تمامی موارد استفاده از شکر می‌تواند جایگزین آن شود.

تگ های مطلب:فروکتوز ، فروش فروکتوز ، فروکتوز مایع ، فروش فروکتوز مایع ، فروش شربت فروکتوز،

آمار بازدید:1005

دسته:مقالات

مطالب مرتبط:

  • فروش فروکتوز
  • آب پنیر ، کنسانتره پروتئین آب پنیر wpc
  • دکستروز
  • کافئین
  • فروش دکستروز مونوهیدرات و خشک
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،