بازرگانی امید واردکننده کافئین بصورت پودری و گرانول با بهترین کیفیت می باشد جهت اطلاعات یشتر و خرید این کالا باما تماس بگیرید

کافئین

بازرگانی امید واردکننده کافئین بصورت  کافئین پودری و کافئین گرانول با بهترین کیفیت می باشد جهت اطلاعات یشتر و خرید این کالا باما تماس بگیرید.

کافئین یک ترکیب طبیعی است که در گونه های گیاهی یافت می شود که عمدتا در مناطق Tropic یا Sub-Tropic در سراسر جهان رشد می کند. گیاهان از کافئین به عنوان یک آفت کش طبیعی استفاده می کنند، زیرا کافئین برای حشرات و دیگر آفات سمی است. با این حال، کافئین در مقادیر کم، برای بعضی از پستانداران خاصیت درمانی دارد.

تمدن های اولیه انسان کشف کردند که گیاهان مصرفی حاوی کافئین تاثیرات تحریک کننده ای دارند و در بعضی موارد این گیاهان حتی مقدس شمرده می شدند.اکتشاف و تجارت انسان چای و قهوه باعث شد تا مصرف کافئین در سراسر جهان گسترش یابد و امروزه بیش از 80 درصد از جمعیت جهان از کافئین استفاده می کنند و  تاریخچه استفاده طولانی و بی خطر داشته است.

کافئین به طور طبیعی در قهوه، چای، شکلات و نوشیدنی کولا وجود دارد .

این ماده بیان می شود که بین 60 تا 100 گونه گیاهی حاوی کافئین در طبیعت موجود است، پیدا کردن گیاهان خاصی که ذکر شده یا تحقیق شده اند به غیر از موارد فوق در جدول فوق، دشوار است.

نام شیمیایی  کافئین آن 1, 3, 7-trimethylxanthine است. این افزودنی  یک آلکالوئید است که به این معنی است که حاوی اتمهای نیتروژن است. مورفین و نیکوتین نیز از آلکالوئیدهای رایج هستند. این مادهخالص نیز به عنوان trimethylxanthine شناخته شده است و بسیار محلول در آب است. نقطه ذوب این ماده  238 درجه سانتی گراد (460 درجه فارنهایت) است.

این محصول  توسط کبد متابولیزه می شود و به تئوفیلین، تئوبروم و پاراکسانتیون تقسیم می شود. یک دوز 200 میلیگرم کافئین حدود 40 ساعت طول می کشد تا به طور کامل متابولیزه شود به طور متوسط نیمه عمراین محصول  5-6 ساعت است.با این حال، بزرگترین اثرات درک شده از این ماده  در طی 4 تا 6 ساعت اول پس از مصرف، تجربه می شود.

   میزان افزودن کافئین در محصولات مختلف متفاوت است .براساس آمارFDAمیزان در هرمحصول به شرح زیر می باشد:

  • نوشیدنی کولا 40 تا 73 میلی گرم  در هر 12 اونس

  • یک فنجان قهوه یا چای حدود 90 میلی گرم

  • یک اونس از کاکائو حاوی حدود 50 میلی گرم

  • یک اونس شیر شکلاتی حدود 25 میلی

  • قرص “ضد خواب” حدود 110 میلی گرم

اثرات مثبت کافئین

 دارای اثرات مثبت و خوبی بر روی بدن و فرآیندهای آن است. در اینجا برخی از اثرات عمده بیان می شود :

هوشیاری / بیداری

این مساله با مسدود کردن گیرنده های آدنوزین در مغز به دست می آید. آدنوزین مغز را سیگنال می دهد که وقت آن است که بدن برای کم کردن سرعت و خواب آماده گردد.

مسکن دردکافئین باعث کاهش التهاب و کمک به جلوگیری از درک درد در مغز می شود

تحمل

اعتقاد بر این است که این ماده  تأثیری بر نحوه استفاده از گلیکوژن در عضلات دارد که به آنها اجازه می دهد تا قبل از شروع خستگی، طول عمر بیشتری داشته باشند.

انگیزه / بهره وری

این محصول  موجب افزایش سطح دوپامین می شود که موجب ایجاد وضعیت مثبت ذهن می شود .

شرایط عصبی

اعتقاد بر این است که این افزدنی  به جلوگیری یا به تاخیر انداختن بیماری آلزایمر و بیماری پارکینسونو همچنین درمان برخی از انواع اختلالات بیش فعالی کمک شایانی می کند.

ارزش مالی

به گفته سازمان قهوه بین المللی، صنعت قهوه تنها 60 میلیارد دلار در سراسر جهان دارای ارزش است و صنعت نوشیدنی و انرژی نوشابه انرژی زا  تنها در آمریکا تنها 13 میلیارد دلار ارزش دارد.

کافئین در خیلی از گیاهان وجود دارد و در موادی مانند چای ، قهوه ، درخت کاکائو یافت می شود.

قهوه یکی از منایع پرمصرف این ماده امروزه می باشد.

کافئین در نوشیدنی ها انرژی زا  و نوشابه انرژی زا

ماده اصلی نوشابه انرژی زا  می باشد که در تولیدات محصولات ورزشی و نوشیدنی های ورزشی مصرف می گردد.

فرمول و مواد اولیه
نحوه تولید در کارخانه