آگار

آگار آگار  محصول چندین گونه جلبک دریایی است و از یک پلی ساکارید غیر انشعابی ساخته شده است. آگار  اولین بار در سال 1650 در ژاپن کشف شد.همچنین به عنوان آگار آگار شناخته شده است. در ژاپن، آگار آگار تحت عنوان kanten.نامیده می شود. آگار-آگار ( آگار) یک جایگزین ژلاتین گیاهی است که از مجموعه گیاهان جلبک دریایی تولید شده است. ماده ژل مانند از جلبک قرمز به دست آمده از زیرمجموعه گالاکتوز قند ساخته شده و "AH-gahr" تلفظ می شود.اگر چه بخش قابل توجـه منبـع آگـار در جهـان از جلبک هاي گراسیلاریا می باشد،اما این آگاروفیت به دلیل وجود میزان سولفات بالا، آگـاري بـا کیفیـت پایین تولید می نماید. لذا به منظور بهبود خواص ژلی، فرآیند پیش فـرآوري قلیـایی صـورت مـی پـذیرد(کومار و فوتدار2009)

مشخصات

     11.5:رطوبت

     PH: 6.2

     52/0%: خاکستر

   g/cm2900  قدرت ژل

36     نقطه ذوب

   88c   نقطه ژل

نحوه استفاده آگار آگار

جلبک دریایی به طور ژل، فشرده شده، خشک شده و سپس به شکل دانه ای خرد شده است. پوسته آگار آگار  می تواند به عنوان ضخیم کننده مورد استفاده قرار گیرد و پس از جوشاندن یا پخته شدن آن به سرعت حل می شود. به یاد داشته باشید قبل از مصرف در آب گرم آگار  آگار را حل کنید. این به آگار اجازه می دهد تا به طور کامل در یک مخلوط به جای جامد شدن حل شود. برای استفاده از دانه های آگار ، در دستورالعمل های سنتی به طور معمول برای یک قاشق چیپس آگار به یک فنجان آب نیاز دارید، هر چند اندازه اب ممکن است در فرمول های مختلف متفاوت باشد.

 

همانند ژلاتین حیوانی، آگار در یک مایع در یک ظرف کوچک با حرارت متوسط بالا، جوشانده شده و سپس جوش داده شده و تا حدودی به مدت حدود 5-7 دقیقه ضخیم میشود.

مقدار آگار استفاده شده بستگی به تکنیک های مورد استفاده شما دارد

نسبت ژل آگار

استحکام یک ژل آگار به مقدار آگار که برای ایجاد ژل استفاده می شود تعیین می شود.هرچه از آگار بیشتری  استفاده شود، ژل قوی تر خواهد بود. به طور معمول 0.2٪ آگار برای ژل های نرم  تا 3.0٪ برای ژل های قوی تر استفاده می شود.

نسبت جنسی ژل آگار

ژل های مایع معمولا از ژل با نسبت 0.5٪ تا 2.0٪ ساخته می شوند. آگار بیشتر در ژل اصلی استفاده می شود که یک ژل مایع ضخیم تر است.

تولید فوم :

استفاده از 0.3٪ تا 1.0٪ برای فوم های سبک و 1.0٪ تا 2.0٪ برای فوم های متراکم ترتوصیه می شود .

کاربرد ها :

آگار آگار، در صنایع لبنی به دلیل ویژگی پایدار کننده و بافت دهنده در تهیه ی ماست، پنیر، خامه، بستنی و دیگر محصولات لبنی کاربرد دارد

در صنعت شیرینی و شكلات از آگار در تهیه روکش ها (Topping) و در تولید محصولات ژله ای مثل پاستیل به عنوان جایگزین ژلاتین استفاده می شود

در آزمایشگاه های میکروبیولوژی، برای ساخت محیط های کشت کاربرد فراوانی دارد. به عنوان ژل ساز و قوام دهنده در شامپوها نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع آگار آگار:

آگار آگار به سه شکل عرضه می شود:

1- آگار آگار میله ای agar agar bar سفید، سبک و شکننده است. به دلیل حجم بالایی که دارد دیرتر از حالت پودری در آب حل می شود که برای رفع این مشکل می توان از آسیاب شده آن استفاده کرد. هر میله ی آگار آگار معادل دو قاشق چایخوری پودر آن است.

2- آگار آگار پرک، که بصورت تکه ای و شکننده است. هر قاشق غذاخوری پرک آگار آگار معادل یک قاشق چایخوری پودر آگار آگاراست.

3-آگار آگار پودری که ظاهرش مشابه پودر ژلاتین است و به دلیل سرعت بالای حل شدن در آب از دو نوع دیگر متداول تراست.

آگار آگار منبع خوبی از کلسیم و آهن است و فیبر بسیار زیادی دارد. حاوی قند، بدون چربی و بدون کربوهیدرات است. این توانایی برای کمک به هضم و کاهش وزن بسیار شناخته شده است. آگار آگار مواد سمی را از بدن دفع می کند. همچنین در بعضی از نقاط جهان برای درمان هموروئید نیزاستفاده می شود.

سایر مزایای مرتبط با آگار عبارتند از: توانایی کاهش التهاب، آرام کردن کبد و تسکین ریه ها. آگار آگار همچنین یک ملین ملایم در نظر گرفته می شود و برای افرادی که دارای هضم ضعیف توصیه نمی شود.

 

تگ های مطلب:آگار ، آگار آگار ، فروش آگار آگار ، خرید آگار آگار ، فروش آگار ، خرید آگار ، قیمت پودر آگار ، آگار خوراکی ، فروش آگار خوراکی،

آمار بازدید:1058

دسته:مقالات

مطالب مرتبط:

  • آگار آگار
  • فروش پودر آگار
  • درباره ما
  • آب پنیر ، کنسانتره پروتئین آب پنیر wpc
  • لسیتین سویا
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،