آب پنیر ، کنسانتره پروتئین آب پنیر wpc

آب پنیر ، کنسانتره پروتئین آب پنیر  wpc پروتئین های شیر شامل آب پنیر و کازئین هستند. آب پنیر شامل پروتئین های β-لاکتوگلوبولین، α-لاکتبالومین، لاکتوپروکسیداز و لاکتوفرین، می باشد .هنگامی که یک انعقاد کننده(معمولا رنین) به شیر اضافه می شود، کازئین و آب پنیر جدا می شوند. پروتئین آب پنیر بخش محلول در آب شیر است.آب پنیر ، کنسانتره پروتئین آب پنیر  wpc سریعتر از سایر اشکال پروتئین در بدن جذب می شود،و از این رو به عنوان مکمل پروتئینی برای مصرف ورزش های قدرتی و بخصوص بدنسازی کاربرد دارد. آب پنیر ، کنسانتره پروتئین آب پنیر  wpc کنسانتره پروتئین آب پنیر  wpcحاوی مقدار زیادی اسید آمینه L-cysteine است که می تواند کمبود هایی را که در طول سال ها و دیابت اتفاق می افتد را کاهش دهد از این رو از ارزش تغذیه ای بالایی برخوردار است.آب پنیر ، کنسانتره پروتئین آب پنیر  wpc برای سالهای زیادی، در صنعت فرآوری مواد  غذایی، تمایل به استفاده و جایگزین کردن  مواد در دستور العمل های بسیاری از محصولات  قرار گرفت.این وضعیت در مورد غذاهای فراسودمندی که برای گیاهخوران با رژیم غذایی حاوی تخم مرغ و لاکتوز(lacto-ovo-vegetarians) است  نیز زودتر نمود یافت.آب پنیر ، کنسانتره پروتئین آب پنیر  wpc  و فرآورده های آن در فراوری مواد غذایی مختلف نیز می تواند کاربرد های مختلفی داشته باشد.آب پنیر نه تنها تاثیر مثبت بر سلامت مصرف کنندگان دارد بلکه با انتخاب آن در فرمولاسیون محصولات درکاهش  هزینه های مواد خام اولیه و جذب آب محصول موثر خواهد بود. آب پنیردر بسیاری موارد از جمله : گوشت و محصولات گوشتی، کاهش چربی محصولات، ماست و بستنی، پنیر، محصولات نانوایی، محصولات قنادی و شیرینی، فرمول های غذای مکمل نوزاد و نوشیدنی های آب پنیرو مکمل های ورزشی کاربرد دارد و تمام اسیدهای آمینه ضروری را فراهم می کند.

کاربرد های صنعتی پودر آب پنیر:

1-   محصولات نانوایی

ازآب پنیر ، کنسانتره پروتئین آب پنیر  wpc به صورت گسترده ای در صنایع پخت، شیرینی ،کیک، کوکی ها، بیسکویت ها، کراکر ها، کلوچه ها، و خمیر های یخ زده و انواع نان  استفاده می شود. در برخی محصولات  مانند کیک ها ، تخم مرغ نقش کلیدی دارد،و به توسعه ساختار و طعم آنها کمک می کند.بنابراین پروتئین یک عامل مهم برای این ساختار است و توصیه می شود آن را تنها تا حدی جایگزین کنند.به طور کلی وزن تخم مرغ 52 تا55 گرم است و 76 درصد آن را آب تشکیل می دهد.

2-  فرآورده های گوشتی

پودر های آب پنیر استفاده شده در محصولات گوشتی شامل سه گروه هستند :

  • پودر آب پنیر شیرین (پروتئین کنسانتره wpc):محتوی پروتئینی 80-34 %
  • ایزوله آب پنیر (WPI):  >90% پروتئین
  • آب پنیر ، کنسانتره پروتئین آب پنیر  wpc کم لاکتوز (مواد معدنی و لاکتوز به میزان پایین )whey protein concentrate

آب پنیر در تولید محصولات فرآوری شده گوشتی، از قبیل: سوسیس، کالباس،برگر ها،مارتادلا  یا سوریمی استفاده می شود. پروتئین آب پنیر ممکن است جایگزین بخشی از پروتئین گوشت شوند، همچنین به طور جزئی یا کامل جایگزین پروتئین سویا و دیگر عوامل اتصال دهنده، پرکننده ها، نشاسته اصلاح شده و هیدروکلوئید ها نیز شوند.انتخاب نوع آب پنیر برای هر محصول باید متناسب با ویژگی مورد نظر باشد به عنوان مثال از آب پنیر به صورت کنساننتره یا ایزوله برای تغییر محتوای چربی محصول کاربرد دارد.استفاده از پودر آب پنیر ظرفیت نگهداری آب و ویسکوزیته و ژلی شدن  محصول را افزایش می دهد و در محصولات یخ زده قدرت برش پذیری را تسهیل می کند  و به فرآورده های گوشتی رایحه ای بهتر می دهد.پودر آب پنیر همچنین اثر آنتی اکسیدانی نیز دارد.

3-   فرآورده های لبنی

استفاده از پروتئین آب پنیر ، کنسانتره پروتئین آب پنیر  wpc در محصولات لبنی به دلیل مقرون به صرفه بودن است.

   دو راه برای تولید پنیر با استفاده از آب پنیر:

1-    قرار گرفتن در آب پنیر برای گرما دهی و سپس اسیدی کردن آن جهت جدا کردن چربی و پروتئین. در صورت تمایل، اجزا شیر می توانند اضافه شوند مرحله آخر نیز جداسازی دلمه از مایع است.مثل پنیر ریکوتا

2-    تبخیر آهسته پروتئین آب پنیر تا زمان تغلیظ لاکتوز و قهوه ای شدن در ظروف در باز مانند پنیر gjetos

•        پنیر ریکوتا : پنیر ریکوتا حاوی بیشترین میزان پروتئین نسبت به دیگر فراورده های لبنی است زیرا از پروتئین آب پنیر ساخته شده است. در طی فرایند تولید پنیر، دلمه ها از آب پنیر جدا می شوند. پروتئین آب پنیر برای سالیان متمادی طی این فرآیندتولید می شدند و به سادگی از بین می رفتند. تفاوت اصلی بین پنیر ریکوتا و پودر پروتئین آب پنیر این است که در فرایند تولید پودر پروتئین ، چربی ها و قندها  حذف می شوند. یک فنجان پنیر ریکوتا حاوی 28 گرم پروتئین است.

4-    جاگزین چربی: مصرف زیاد چربیها، به ویژه آنهایی که از منبع حیوانی تهیه شده اند ممکن است تأثیر منفی بر سلامت انسان داشته باشد. چربی جزء مهم بسیاری از محصولات غذایی که بر طعم و احساس دهانی محصول نهایی تاثیر می گذارد، بافت را بهبود می بخشد، و به حفظ ثبات محصول در طول نگهداري کمک می کند. جایگزین بخشی از چربی ها با به اصطلاح جایگزین های چربی میتواند به جلوگیری از پدیده های منفی و بروز بیماری ها کمک کند. پروتئین آب پنیر ، کنسانتره پروتئین آب پنیر  wpc به طور گسترده ای به عنوان جایگزین چربی در تولید سس سالاد، سوپ و سس، سس مایونز، گوشت، ماست و بستنی ها مورد استفاده قرار می گیرد. WPC34 و WPC80 را میتوان به طور کامل جایگزین زرده تخم مرغ، هیدروکلوئید ها ،پروتئین سویا یا نشاسته اصلاح شده در نظر گرفت.جهت استفاده از امولسیون WPC باید امولسیون قبل از افزودن ترکیبات با pHپایین آماده شود. مهم ترین عملکرد WPC در محصولات کم چرب عبارتند از: اتصال آب،ایجاد یک امولسیون، حل پذیری بهتر، ژل شدن، افزایش ویسکوزیته و افزایش اتصالات .

ارزش آب پنیر در تغذیه دام

آب پنیر یکی از منابع اصلی انرژی است، زیرا حاوی مقدار لاکتوز بالایی است. ارزش آب پنیر کامل خشک شده برابر با ارزش انرژی ذرت پوسته دار و کمی بیشتر از اکثر دانه های خوراکی است.همچنین آب پنیر یک منبع نسبتاً خوب کلسیم ، فسفر، گوگرد و ویتامین های محلول در آب است. آب پنیر به عنوان یکی از منابع پروتئینی تجزیه پذیر شکمبه ای بوده، که در تغذیه نشخوار کنندگان در حال رشد مورد استفاده قرار می گیرد .هر صد لیتر آب پنیر تقریباً 6 کیلوگرم TDN1(کل مواد مغذی قابل هضم) دارد. ارزش غذایی آب پنیر در آب و هوای گرم بسرعت کاهش می یابد و این فرآورده مخصوصاً برای گاو خوشخوراک نیست.

دیگر کاربرد های پروتئین آب پنیر :

از دیگر کاربرد های پروتئین آب پنیر ، کنسانتره پروتئین آب پنیر  wpc  کاربرد آن در خوراک نوزاد به دلیل وجود اسید آمینه های ضرووری است همچنین از آب پنیر جهت تولید نوشیدنی های ورزشی و ورزشکاران قد رتی بخصوص ورزش بدنسازی  نیز استفاده می کنند.یکی دیگر از مصارف پروتئین های آب پنیر برای تولید پوشش های خوراکی جهت نگهداری مواد غذایی است.زیرا پروتئین آب پنیردارای خواص مکانیکی مطلوب می باشد و، مانع خوبی در مقابل چربی ها، آروماتیک ها و به ویژه اکسیژن است. میوه و سبزیجات می تواند با پروتئین آب پنیر با موفقیت پوشش داده شود.

تگ های مطلب:آب پنیر ، فروش آب پنیر ، فروش کنسانتره پروتئین آب پنیر ، wpc ، فروش wpc ، پودر آب پنیر بدنسازی ، فروش whey،

آمار بازدید:626

دسته:مقالات

مطالب مرتبط:

  • آب پنیر
  • کنستانتره پروتئین شیر
  • آب پنیر
  • سیترات سدیم
  • فروش کنسانتره پروتئین آب پنیر WPC
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،