پودر نارگیل

پودر نارگیل که از نارگیل بدست می آید و پادشاه گیاهان گرمسیری است.نخل نارگیل گونه درختی استوایی (Coco nucifera)است که اولین بار در سال 1950 در هند و سریلانکا شناخته شد.و پودر نارگیل بیشتر در سریلانکا و هند تولید می گردد. نخست در سطوح عظیمی کشت می شد اما امروزه سطح زیر کشت آن کاهش یافته است.از پودر نارگیل  در صنایع غذایی در روغن کشی و فیبر استفاده می شود. 

تولید پودر نارگیل:

اولین گام در تولید پودر نارگیل انتخاب نوع نارگیل است.و در انتها پودر نارگیل چرب و پودر نارگیل خشک  بدست می آید . کیفیت پودر نارگیل تولیدی به کیفیت اولیه نارگیل مصرف شده بستگی دارد.نارگیل های کاملا بالغ به مدت 12 ماه  با پوسته در انبار مخصوص نگهداری می شوند.تا از بین آنها نارگیل های مطلوب جداسازی شوند.برای بدست آوردن پودر نارگیل پس از آن نارگیل های انتخاب شده یک ماه به جهت جذب آب در هسته با پوست ذخیره سازی می گردند.این مسئله جداسازی بهتر نارگیل از پوسته را میسر می سازد.سپس نارگیل ها غلاف گیری شده و پوسته آنها نیز جداسازی می شود.بخش قهوهای رنگ نارگیل که tasta نامیده میشود نیز از نارگیل حذف می شود. با این فرآیند حدود 10 الی 15 درصد از هسته جدا می شود.این بخش جداشده نیز در روغن و صابون سازی کاربرد دارد.مرحله بعدی تولید پودر نارگیل باید نارگیل های پوست گیری شده قطعه قطعه  و شسته می شوند. بعد از آن  نیز قطعات نارگیل با دستگاه های مکانیزه به پودر ها با درجات مختلف تبدیل می شوند.پودر نارگیل  آماده شده در مرحله بعد در سینی خشک کن ها گسترده شده و در دمای 108 درجه فارنهایت  خشک می شوند با این عمل در واقع پودر های نارگیل استریل نیز می شوند . در حین فرآیند خشک کردن کنترل محصول اهمیت ویژه ای دارد.در حین فرآیند نیز گاها پودر ها را زیر و رو می کنند تا تمامی محصولات به صورت یکنواخت خشک شوند.زمانی که پودر های نارگیل خشک شدند از بستر ارتعاشی و خنک کننده عبور داده می شوند تا درجه بندی پودر ها نیز حین خنک کردن انجام شود.محصولات در بسته بندی های ضد رطوبت و ضد روغن پلی اتیلن و جعبه های چند لایه  در اوزان مختلف بسته بندی می شوند.

کاربرد های پودر نارگیل :

از پودر نارگیل در صنایع شیرینی پزی و قنادی ،انواع کیک ها ،تولید شیر نارگیل، انواع شکلات ها و برخی نوشیدنی ها،الیاف ساختمانی و صنعت نساجی استفاده می شود.

از آرد نارگیل (پودر نارگیل )نیز جهت توسعه و بهبود کیفیت آرد گندم استفاده می شود.

از دیگر کاربرد های جذاب نارگیل استفاده از پوسته آن در ساخت برخی آلات موسیقی در کشورهای برزیل و آفریقایی است.

در تحقیقی که توسط دکتر ترزیتا اسپینیو انجام شد گزارش شد که نارگیل می تواند بیماری ورم مفاصل را نیز  درمان کند.

 

پودر نارگیل که از نارگیل بدست می آید از جنس Coco nucifera متعلق به زیر خانواده Cocoideae دارای 27 جنس و 600 گونه است.نارگیل گیاهی دیپلوئید است با 32 جفت کروموزوم و هیبریداسیون نارگیل عمدتا بین دو گونه اصلی نارگیل انجام می شود.اسامی گونه ها بدین شرح است:

نخل بلند:این گونه از نخل هم به عنوان تجاری و هم به عنوان خانگی کشت می شود.ارتفاع آنها حدود 20-30 متر بوده و بلوغ آنها کند می باشد.عمر این گونه ها بسیار طولانی بوده و حدود 60-70 سال خواهد بود.

نخل کوتاه:این باور وجود دارد که این گیاه از جهش گونه های  tall palm بوجود آمده است. این نخل ها با عمری حدود 20 سال طولی در حدود 8-10 متر دارد.

هنگامی که گرده افشانی ولقاح رخ می دهد.رشد و نمو میوه درحدود 12 ماه به طول می انجامد.میوه نارگیل دارای یک شفت فیبری است با پوستی که رنگی از سبز تا قهوه ای دارد.مزوکارپ در نارگیل جوان به رنگ سفید است.و اندوکارپ نیز پوسته ای سفت و سخت می باشد که به هسته یا آندوسپرم متصل است.بین پوسته و هسته یک پوشش قهوه ای رنگ نازک وجود دارد.درون حفره مرکزی نارگیل نیز مملو از آب است که در اواخر دوره بلوغ میوه حجم آب درون حفره کاهش می یابد.آب درون نارگیل های جوان یکی از منابع مفید الکترولیت است.الکترولیت ها مسئول نگهداری و حفظ حالت هیدراته بدن هستند.امروزه به ورزشکاران نوشیدن آب نارگیل جهت حفظ حالت عضلانی آنها بعد از تمرینات ورزشی توصیه می شود.پودر نارگیل که از نارگیل بدست می آید و پادشاه گیاهان گرمسیری است.نخل نارگیل گونه درختی استوایی (Coco nucifera)است که اولین بار در سال 1950 در هند و سریلانکا شناخته شد.و پودر نارگیل بیشتر در سریلانکا و هند تولید می گردد. نخست در سطوح عظیمی کشت می شد اما امروزه سطح زیر کشت آن کاهش یافته است.از پودر نارگیل  در صنایع غذایی در روغن کشی و فیبر استفاده می شود.

 

تولید پودر نارگیل:

اولین گام در تولید پودر نارگیل انتخاب نوع نارگیل است.و در انتها پودر نارگیل چرب و پودر نارگیل خشک  بدست می آید . کیفیت پودر نارگیل تولیدی به کیفیت اولیه نارگیل مصرف شده بستگی دارد.نارگیل های کاملا بالغ به مدت 12 ماه  با پوسته در انبار مخصوص نگهداری می شوند.تا از بین آنها نارگیل های مطلوب جداسازی شوند.برای بدست آوردن پودر نارگیل پس از آن نارگیل های انتخاب شده یک ماه به جهت جذب آب در هسته با پوست ذخیره سازی می گردند.این مسئله جداسازی بهتر نارگیل از پوسته را میسر می سازد.سپس نارگیل ها غلاف گیری شده و پوسته آنها نیز جداسازی می شود.بخش قهوهای رنگ نارگیل که tasta نامیده میشود نیز از نارگیل حذف می شود. با این فرآیند حدود 10 الی 15 درصد از هسته جدا می شود.این بخش جداشده نیز در روغن و صابون سازی کاربرد دارد.مرحله بعدی تولید پودر نارگیل باید نارگیل های پوست گیری شده قطعه قطعه  و شسته می شوند. بعد از آن  نیز قطعات نارگیل با دستگاه های مکانیزه به پودر ها با درجات مختلف تبدیل می شوند.پودر نارگیل  آماده شده در مرحله بعد در سینی خشک کن ها گسترده شده و در دمای 108 درجه فارنهایت  خشک می شوند با این عمل در واقع پودر های نارگیل استریل نیز می شوند . در حین فرآیند خشک کردن کنترل محصول اهمیت ویژه ای دارد.در حین فرآیند نیز گاها پودر ها را زیر و رو می کنند تا تمامی محصولات به صورت یکنواخت خشک شوند.زمانی که پودر های نارگیل خشک شدند از بستر ارتعاشی و خنک کننده عبور داده می شوند تا درجه بندی پودر ها نیز حین خنک کردن انجام شود.محصولات در بسته بندی های ضد رطوبت و ضد روغن پلی اتیلن و جعبه های چند لایه  در اوزان مختلف بسته بندی می شوند.

کاربرد های پودر نارگیل :

از پودر نارگیل در صنایع شیرینی پزی و قنادی ،انواع کیک ها ،تولید شیر نارگیل، انواع شکلات ها و برخی نوشیدنی ها،الیاف ساختمانی و صنعت نساجی استفاده می شود.

از آرد نارگیل (پودر نارگیل )نیز جهت توسعه و بهبود کیفیت آرد گندم استفاده می شود.

از دیگر کاربرد های جذاب نارگیل استفاده از پوسته آن در ساخت برخی آلات موسیقی در کشورهای برزیل و آفریقایی است.

در تحقیقی که توسط دکتر ترزیتا اسپینیو انجام شد گزارش شد که نارگیل می تواند بیماری ورم مفاصل را نیز  درمان کند.

جدول ارزش تغذیه ای پودر نارگیل در هر 100 گرم

ویتامینA

0

کلسیم

1

منیزیوم

8

آهن

13

قند

6

فیبر

9

پتاسیم

356

سدیم

20

کلسترول

0

پروتئین

3.3

کربوهیدرات

15

چربی اشباع

30

چربی غیر اشباع

0.4

ویتامینB6

5

ویتامینB12

0

ویتامینC

5

کالری

354

 

 

 

 





















 

فوایدپودر نارگیل  برای بدن انسان:

پشتیبانی از سیستم ایمنی

دارای ترکیبات ضد قارچ و ضد انگل

کمک به محافظت بدن از در برابر بیماری سرطان

بهبود ترشح انسولین و نشانه های مرتبط با دیابت

خطر ابتلا به بیماری های ناشی از کلسترول را کاهش می دهد.

بازیابی و پشتیبانی از عملکرد تیروئید

کمک به عملکرد کلیه ها و مثانه

سالم سازی پوست و مو و جوان سازی

 

 

پودر نارگیل که از نارگیل بدست می آید از جنس Coco nucifera متعلق به زیر خانواده Cocoideae دارای 27 جنس و 600 گونه است.نارگیل گیاهی دیپلوئید است با 32 جفت کروموزوم و هیبریداسیون نارگیل عمدتا بین دو گونه اصلی نارگیل انجام می شود.اسامی گونه ها بدین شرح است:

نخل بلند:این گونه از نخل هم به عنوان تجاری و هم به عنوان خانگی کشت می شود.ارتفاع آنها حدود 20-30 متر بوده و بلوغ آنها کند می باشد.عمر این گونه ها بسیار طولانی بوده و حدود 60-70 سال خواهد بود.

نخل کوتاه:این باور وجود دارد که این گیاه از جهش گونه های  tall palm بوجود آمده است. این نخل ها با عمری حدود 20 سال طولی در حدود 8-10 متر دارد.

هنگامی که گرده افشانی ولقاح رخ می دهد.رشد و نمو میوه درحدود 12 ماه به طول می انجامد.میوه نارگیل دارای یک شفت فیبری است با پوستی که رنگی از سبز تا قهوه ای دارد.مزوکارپ در نارگیل جوان به رنگ سفید است.و اندوکارپ نیز پوسته ای سفت و سخت می باشد که به هسته یا آندوسپرم متصل است.بین پوسته و هسته یک پوشش قهوه ای رنگ نازک وجود دارد.درون حفره مرکزی نارگیل نیز مملو از آب است که در اواخر دوره بلوغ میوه حجم آب درون حفره کاهش می یابد.آب درون نارگیل های جوان یکی از منابع مفید الکترولیت است.الکترولیت ها مسئول نگهداری و حفظ حالت هیدراته بدن هستند.امروزه به ورزشکاران نوشیدن آب نارگیل جهت حفظ حالت عضلانی آنها بعد از تمرینات ورزشی توصیه می شود.

 

 

تگ های مطلب:پودر نارگیل ، فروش پودر نارگیل ، پودر نارگیل چرب ، پودر نارگیل خشک ، پودر نارگیل سریلانکا ، فروش پودر نارگیل چرب ، فروش پودر نارگیل خشک،

آمار بازدید:192

دسته:مقالات

مطالب مرتبط:

  • فروش اسانس نارگیل
  • پودر نارگیل چرب و خشک
  • آب پنیر ، کنسانتره پروتئین آب پنیر wpc
  • ناتامایسین
  • درباره ما
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،