شرکت بازرگانی امید واردکننده و فروشنده لاکتوز خوراکی و دارویی با بهترین کیفیت و قیمت خرید مناسب در خدمت مصرف کندگان محترم می باشیم.

لاکتوز

شرکت بازرگانی امید واردکننده و فروشنده لاکتوز خوراکی و دارویی با بهترین کیفیت و قیمت خرید مناسب در خدمت مصرف کنندگان محترم می باشیم.

لاکتوز یک دی ساکارید متشکل از یک واحد گلوکز ویک واحد گالاکتوز می باشد.این ماده یک دو قندی سنتزیمی باشد که از ایزومریزاسیون لاکتوز در مقابل هیدروکسید کلسیم می تواند ایجاد شود.

این ترکیب در تولیدات غذایی بخاطر داشتین شیرینی بالا ، حلالیت ، بدون کالری مصرف می گردد.

لاکتوز  قند ساده ای است که در شیر یافت می شود و یکی از اجزای اصلی آب پنیر است. به عنوان مکمل قند در موادغذایی و شیرینی سازی استفاده می شود به نسبت قند 30 در صد شیرینی دارد.

درفرمول های غذای نوزاد بسیار پرکاربرد است و همچنین به عنوان یک پیوند دهنده و پرکننده در قرص ها استفاده می شود.در نیوزیلند، لاکتوز از آب پنیر تولید می شود به عنوان یک محصول جانبی پنیرو صنایع کازئین محسوب می شود.لاکتوز یا قند شیر یک کربوهیدرات دی ساکارید است که ازپیوند دو قند هگزوز گلوکز و گالاکتوز با اتصال) 4 β1 ) بوجود می آید.

ساختار αلاکتوز و βلاکتوز

فرم آلفا داراي چرخش ويژه 89,4+ و نقطه ذوب 202درجه سانتي‌گراد و فرم بتا داراي چرخش ويژه 35+ و نقطه ذوب 252 درجه سانتي‌گراد مي‌باشد. تبلور آن از آب، فقط آنومر را مي‌دهد. فرم آلفا که با يک مولکول آب ، به صورت بلورين در آمده است، همان لاکتوز متداول و معمول مي‌باشد که مي‌تواند دهيدراته شود  يعني آب خود را از دست بدهد .

فرم بتا بدون تثبيت آب، از محلول غليظي در حرارت بالاتر از 94 درجه سانتي‌گراد به شکل بلورين در مي‌آيد که اين حرارت، درجه حرارت بحراني براي فرايند کريستاليزاسيون مي‌باشد. هيدراته شدن فرم بتا تاکنون مشاهده نشده است.

ویژگی های فیزیکی لاکتوزαوβ

اولین کاربرد اصلی لاکتوز برای تولید یک محیط کشت جهت رشد Penicillium بود.

اما از سال 1950 اجازه استفاده از سوبسترا های ارزان تری نیز داده شد. امروزه لاکتوز با وجود طعم شیرینی اندکی که دارد به طور گسترده ای در صنایع غذایی و شیرینی سازی مورد استفاده قرار می گیرد، محصولات لاکتوز در تهیه محصولات پخت به عنوان شرکت کننده در واکنش مایلارد مورد استفاده قرار می گیرد.شکل خالص α لاکتوزدر صنایع داروسازی کاربرد دارد.

طبق “کتاب راهنمای کودکان نلسون”، حدود 8000 سال پیش، قبل از اهلی کردن گاو ها، انسان تنها از شیر مادر استفاده می کرد. بنابراین،با توجه به گسترش جوامع بشری و استفاده از شیر گاو توسط انسان ها در سالهای بعد،آنزیم تجزیه کننده لاکتوز یا همان لاکتاز در بدن انسان ها فعال گردید.

غذا و لاکتوز

تولیدکنندگان به طور معمول لاکتوز را به عنوان غذای آماده به عنوان یک پوشش برای جلوگیری از خوردگی اضافه می کنند. علاوه بر این، تولید کنندگان مواد غذایی از لاکتوز به عنوان یک پرکننده در نان و سایر محصولات پخته شده مانند پنکیک، غلات و کوکی ها استفاده می کنند.

از آنجا که لاکتوز هیچ عطر و طعمی ندارد، استفاده از لاکتوز به عنوان افزودنی مواد غذایی طعم غذا را تغییر نمی دهد. علاوه بر این، شما می توانید از لاکتوز در سبزیجات یخ زده و کنسرو شده را استفاده کنید، زیرا باعث جلوگیری از تغییر رنگ غذا می شوند. مواد غذایی پودر مانند همچون سوپ ها، سیب زمینی خشک شده و مکمل های جایگزین غذا معمولا حاوی لاکتوز هستند.

علاوه بر این، غذاهای غیر لبنی مانند کیکرهای قهوه نیز ممکن است حاوی لاکتوز به صورت شیر خشک یا آب پنیر باشند. شما همچنین می توانید لاکتوز را به عنوان یک پوشش یا پرکننده در بسیاری از داروهای مانند قرص های ضدسرطانی، آنتاسیس ها و دارو های سرماخوردگی پیدا کنید. معمولادارو ها حاوی لاکتوز بسیار پایین می باشند که اکثر مردم را تحت تاثیر قرار نمی دهد. با این حال، اگر حساسیت شدید به لاکتوز دارید، قبل از شروع هر نسخه دارو یا دارو بدون نسخه، باید با پزشک خود صحبت کنید. علاوه بر این، افراد مبتلا به دیابت باید میزان مصرف لاکتوز را محدود یا کنترل کنند زیرا لاکتوز یک نوع قند است.

فرمول و مواد اولیه
نحوه تولید در کارخانه