مونو و دی گلیسیرید
واردات و فروش مونو و دی گلیسیرید خوراکی یا گلیسیرین مونو استئارات gms در خدمت تولیدکنندگان محترم می باشد جهت اطلاعات بیشتر و خرید کالا با ما تماس بگیرید . 

مونو و دی گلیسیرید

واردات و فروش مونو و دی گلیسرید خوراکی یا گلیسیرین مونو استئارات gms در خدمت تولیدکنندگان محترم می باشد جهت اطلاعات بیشتر و خرید کالا با ما تماس بگیرید .

مونو و دی گلیسیرید از گلیسیرین استخراج می گیرد که شامل یکی از سه عامل الکی موجود در گلیسیرین استری شده است .مهترین نوع استرهای گلیسیرین با اسید چرب گلیسرین مونو استئارات GMS مبی باشد.

مونو و دی گلیسیرید شامل اسیدهای پرچرب با زنجیره های طولانی هستند و باعث فعال شدن سطح در محصولات غذایی می گردد چون درون خود حالت قطبی (حلالیت در آب ) و غیر قطبی ( حلالیت در چربی) می باشند و با این خاصیت در تولیدات کارخانجات صنایع غذایی برای امولسیون کنندگی مصرف می گردد

استخراج مونو و دی گلیسرید از گلیسرین

برای بدست آوردن این محصول خوراکی برای  محصولات غذایی متیل استرامکان مخصوص محصول با کیفیتد تری می سازد و هزینه متیل استراها نسبت به اسیدها قیمت پایین تری توسط تقطیر جدا می شود .

با وجود گلیسرین به گروه آسیل می توان رسید که در روغن ها موجود هستند.

برای فرآیند تشکیل این کالا  بعد از کافت گلیسرین مقدار آن خیلی بیشتر می شود و باید گلیسرین اضافی جدا گردد و دوبار گردانی شود.

جداسازی باحلالی شستشو توسط آب و نمک و یا با تقطیر در محیط خلاء انجام می شود.

کاربرد مونو و دی گلیسیرید در محصولات  غذایی

این امولسیفایر در در کیک و کلوچه و شیرینی ، شکلات ، بستنی ، خمیر مایه نانوایی ، مارگارین ، فرآورده های روغنی ،  شربت ، آب نبات ، سس سالاد ، دسرهای یخی و … مصرف می شود.

مونو و دی گلیسیرید در محصولات نانوایی

این  امولسیفایر در محصولات نان بخاطر داشتن اسیدهای چرب و هیدروکسیل آزاد یا گروه های الکلی استفاده می گردد.

برای اکتیو شدن با ترکیبات دیگر مانند سوربیتول و پروپیلن گلیکول  و لسیتین در صنعت نان بکار میرود.در تولیدات نان برای تقویت کنندگی و حالت دادن خمیر و نرم شدن بافت نان مصرف می شود.

ترد شدن نان یا این امولسیون توزیع خوب چربی  و رطوبت را افزایش می دهد و باعث کمپلکس کردن نشاسته آمیلوز و تقویت شدن پروتئین گلوتن و بهبود هوادهی که هوای آن از بین رفته که این امر برای خمیر مایه نیز خیلی حائز اهمیت می باشد.

مونو و دی گلیسیرید در کیک و کلوچه

برای بهتر شدن نرمی با دوز 3/0 تا 6/0 درصد مصرف می شود.برای نرم تر شدن چون DMG باهمراه آمیلوز واکنش نشان می دهد .

فرمول و مواد اولیه
نحوه تولید در کارخانه