اسید مالیک
بازرگانی امید واردات و فروش اسید مالیک با بهترین کیفیت و مناسب ترین شرایط  قیمت فروش را دارا می باشد جهت خرید این محصول می توانید با ما تماس بگیرید.

اسید مالیک

بازرگانی امید واردات و فروش اسید مالیک با بهترین کیفیت و مناسب ترین شرایط  قیمت فروش را دارا می باشد جهت خرید این محصول می توانید با ما تماس بگیرید.

اسید مالیک یا همان جوهر سیب نقش تنظیم  اسیدی و قلیایی را برای محصولات غذایی می باشد  و اسید مالیک به رنگ  سفید است.

منبع اسید مالیک سیب درختی  به‌خصوص سیب نارس ، توت فرنگی، زرشک، زردآلو، هلو، آلو، درکشمش بی دانه، پوست پرتقال و لیمو ترش وپرتقال و انجیر گیلاس وتمشک و زغال اخته می توان اسید مالیک را استخراج کرد.

کاربرداسید مالیک برای تهیه مخلوط نوشیدنی‌های خشک ، نوشابه‌های گازدار ، ژله‌ها، تولید انواع آبمیوه و آبنبات، به عنوان یک نگهدارنده برای چربی و روغن ها، نوشیدنی‌های غیر الکلی، آدامس، ژلاتین، پودینگ، آبنبات‌های سخت و نرم، مربا و ژله، میوه‌های فراوری شده می باشد.

یکی از رایج ترین اسیدهای آلی با وزن مولکولی کم موجود در تراوشات ریشه است

ریشه اسید مالیک

Carl Wilhelm Scheeleشیمیدان سوئدی اولین بار در سال 1785 اسید مالیک را از آب سیب جدا کرد. نام آن از «malum»نهاد که کلمه لاتین برای سیب است. اسید مالیک عامل اصلی ترشی سیب است، گرچه غلظت آن با رسیدن سیب کاهش می یابد.  همچنین عطر و طعم اولیه در در سرکه سازی به دلیل وجود مالیک اسید است و برای چاشنی چیپس سیب زمینی “نمک و سرکه” استفاده می شود.

اسید مالیک جزء بسیاری از غذاهایی است که روزانه مصرف می کنیم. اگر چه به عنوان یک ترکیب طبیعی ارگانیک در میوه های مختلف یافت می شود، بسیاری از کارشناسان تغذیه متعقدند  که افراد می توانند مکمل های اسید مالیک را به منظور افزایش سلامت کلی و همچنین درمان بیماری های مختلف مورد استفاده قرار دهند.

کاربرد اسید مالیک

امروزه اسید مالیک بیشتر به عنوان افزودنی و نگهدارنده مواد غذایی استفاده می شود. این اسید ملایم و نسبتا بی ضرر است که در مقادیر مناسب به عنوان یک مکمل غذایی استفاده می شود. به طور کلی برای سلامتی مفید است و مقادیر زیادی در آب سیب وجود دارد. با این حال، هنگام مصرف مکمل، نباید بیش از مقدار توصیه شده مصرف شود.

اسید مالیک به عنوان یک طعم دهنده و اسانس برای بسیاری از نوشیدنی ها و آب نبات ها استفاده می شود. استفاده از آن در نوشیدنی های رژیمی و آبنبات ها و آدامس های حاوی شیرین کننده های  مصنوعی رایج است.

اسید مالیک نه تنها به عنوان یک افزودنی مواد غذایی کاربرد دارد بلکه در محصولات مراقبت از پوست نیز استفاده می شود .و با نفوذ عمیق به لایه های پوست طراوت و شادابی را به پوست های حساس و آسیب دیده باز می گزداند.

نقطه ذوب مالیک اسید 98 -99 درجه سانتی گراد است.و با از دست دادن آب به اسید فوماریک تبدیل می شود.نقطه ذوب اسید مالیک از اسید سیتریک کمتر است و به همین دلیل گزینه مناسبی در فرمولاسیون آبنبات ها می باشد.

تولید اسید مالیک

تولید اسید مالیک با منشا باکتریایی نیز امکان پذیر است در تحقیقاتی که توسط Christoph Knuf در سال2014 انجام شد اسید مالیک با تغییر در ژنوم و رونوشت سازی کپک اسپرژیلوس اوریزائی تولید شد. هم چنین  شوکی تاکائو در سال 1965 موفق به تولید اسید مالیک از باکتری باسیدیو مایسس شد.دانشمندان دیگر نیز با استفاده از مخمر ساکارومایسس سرویزیه توانستند این اسید را تولید و تجاری سازی نمایند.

اسید مالیک یک اسید دیاربوکسیلیک ارگانیک است که در بسیاری از غذاهای تارتی یا ترشی نقش مهمی دارد. بر اثر یونیزه شدن مالات ایجاد می شود،و واسطه ای  از چرخه TCA همراه با فومارات است. همچنین می تواند از پیروات طی یکی از واکنش های آناپلوئوتیک تشکیل شود.

اسید مالیک در تولیدات کارخانجات صنایع غذایی

  • رطوبت بالا، ملایم، صاف و ماندگار
  • تقویت کننده عطر و طعم و توانایی بالای ترکیب با دیگر مواد
  • میزان حلالیت بالا
  • هیدروسکوپی پایین تر از اسید سیتریک و تارتاریک
  • نقطه ذوب پایین تر از سایر اسید ها برای ترکیب آسان تر در ترکیبات مذاب
  • خواص مطلوب شلاته کنندگی با یون های فلزی
فرمول و مواد اولیه
نحوه تولید در کارخانه