گوارگام هندی

 گوارگام از دانه های cyamopsis tetragonolobus   بدست می آید . صمغ گوارگام  از پلی ساکاریدی به وزن مولکولی 50 تا 80 دالتون تشکیل شده است.ساختمان آن از گالاکتومانان ها است که از پلی ساکاریدهایی متشکل از واحدهای دی گالاکتوز و دی مانوز با پیوند بتا 1 به 6 تشکیل شده است.

 گوارگام در 25 درجه سانتی گراد ، 120 دقیقه وقت لازم دارد تا کاملا آبدار شود و بیشترین ویسکوزیته را ایجاد کند البته این زمان را می توان با انتخاب همزمان قوی و پودر نرم و افزایش حرارت کاهش داد. اما در دمای بیشتر از 80 درجه سانتی گراد تجزیه شده و ویسکوزیته کاهش می یابد.

گوارگام را در محصولات لبنی می توان ترکیبی از هیدروکلوییدها را استفاده نمود  بعنوان مثال در کارخانجات تولید  ملست  مناسب ترین صمغ می باشد . این صمغ زا می توان در PH  های مختلف فعالیت نماید لذا کاربرد وسیعی در محصولات تخمیری دارد. میزان مناسب استفاده کردن از صمغ در محصولات 1/ . درصد می باشد  و بیشتر از این مقدار باعث سخت شدن بیش از حد محصولات می گردد و لذا برای رفع این مشکل بایستی بجای گوار  از گوار  نیمه هیدرولیز شده (PHGG)استفاده نمود از سوی دیگر باعث را کاهش قند خون بعد از مصرف فرآورده حاوی هیدروکلوییدی می شود

تگ های مطلب:گوارگام ، فروش گوارگام ، گوارگام هندی ، خرید گوارگام, فروش گوارگام هندی, خرید گوارگام هندی،

آمار بازدید:1122

دسته:مقالات

مطالب مرتبط:

  • گوارگام
  • نایسین
  • سوربیتول
  • سی ام سی
  • کنستانتره پروتئین شیر
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،