سی ام سی

سی ام سی یا ثعلب خوراکی cmc که در آب محلول می باشد از خانواده صمغ ها می باشد که بیشتر  بعنوان استابلایزر ، قوام دهندگی ، پایدار کنندگی ، حجم دهنده استفاده می گردد.بیشترین کاربرد سی ام سی یا کربوکسی متیل سلولز در تولیدات بستنی ، لبنیات ، آبمیوه و ...می باشد.مهمترین مشخصه آن ویسکوزیته می باشد  که  با زیاد شدن مقدار آن میزان قوام  را در  محصولات تولیدی غذایی افزایش می دهد.

 در مصرف سی ام سی خوراکی باید به میزان PH مجاز آن توجه کرد و مقدار PH آن نباید کمتر از 0.5 کاهش یابد در اینصورت مقدار ویسکوزیته آن بشدت کاهش می یابد و خاصیت خود را در محصولات غذایی از دست می دهد

 

 

 

تگ های مطلب:سی ام سی،

آمار بازدید:2087

دسته:مقالات

مطالب مرتبط:

  • کربوکسی متیل سلولز ، سی ام سی CMC
  • گوارگام هندی
  • اسانس خوراکی
  • مونودی گلیسیرید
  • سوربیتول
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،