مالتودکسترین در صنایع غذایی

مالتودکسترین  از خانواده گربوهیدرات ها و از پلی ساکاریدهای شیرین می باشد بصورت  پودر سفید رنگ و سبک  قابلیت حلالیت در آب سرد و گرم را دارد نام دیگرش پلیمرهای گلوکز یا کمپلکس کربوهیدرات می باشد.مالتودکسترین از هیدرولیز  نشاسته  ذرت ، نشاسته گندم ، نشاسته برنج بدست می آید . مالتودکسترین بمنظور حجم دهندگی و پرکنندگی ، قوام ، نگهدانده آب ، تعادل شیرینی ، تشکیل بافت نرم ، افزایش ویسکوزیته ، جلوگیری از کریستالیزاسیون ،  مقاومت در برابر دمای بالا ، ممانعت از کلوخه شدن  در صنایع غذایی استفاده می گردد

فرآیند تولید مالتودکسترین با روش هیدرولیز اسیدی ، هیدرولیز آنزیمی و یا همزان اسید – آنزیمی انجام می گردد ، تولید مالتودکسترین با روش هیدرولیز آنزیمی در دمای کمترانجام می گردد و در PH مختلفی نسبت به دو روش دیگر انجام می شود بهمین دلایل راحت تر است و صرفه اقتصادی بهتری دارد

اکی والان دکستروز مشخصه اصلی مالتودکسترین بعنوان افزودنی غذایی می باشد که با DE   شناخته می شود که مخفف dextrose equivalent  می باشد و بین 5 تا 20 متغیر می باشد  وDE   بالاتراز  15 در کارخانجات صنایع غذایی برای تولیداتی با کیفیت بهتر بیشتر استفاده می گردد 

تگ های مطلب:مالتودکسترین در صنایع غذایی،

آمار بازدید:1700

دسته:مقالات

مطالب مرتبط:

  • مالتودکسترین
  • مالتودکسترین
  • سوربیتول
  • دکستروز
  • سیترات سدیم
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،
    • سوربات پتاسیم، بنزوات سدیم، سیترات سدیم، گزانتان گام، گوارگام، سی ام سی ثعلب سانروز، پودر ژلاتین، سوربیتول مایع،