اسید لاکتیک

اسید لاکتیک

بازرگانی امید وارد کننده وفروشنده اسید لاکتیک مایع خوراکی  85 %  با کیفیت می باشد برای مشخصات  فنی و قیمت خرید این کالا با ما تماس بگیرید.

اسید لاکتیک یا هیدروکسی پروپیونیک  اسید از خانواده اسید آلی هیدروکسیل دار ضعیف با وزن مولکولی کم می باشد ، ادارای فعالیت نوری است و دو ایزومر (-) D  و (+) L آن شناخته شده است. از آنجا که بدن انسان فاقد آنزیم D لاکتات دهیدروژناز است ، مصرف زیاد اسید لاکتیک (-) D  و تجمع آن در بدن می تواند مخاطراتی برای سلامتی انسان داشته باشد . به همین دلیل ، وجود اسید لاکتیک (-)D در صنایع غذایی و دارویی ، چندان مناسب نیست.

در صنایع تخمیری از این ماده ، از سویه های میکروبی جور تخمیر (هموفرمانتاتیو) استفاده می شود که با راندمان بالا می تواند فقط  (+) L این ماده را تولید کنند. از آنجا که تولید ایزومر نوری خالص ، با روش شیمیایی امکان پذیر نیست ، امروزه استفاده از روش های تخمیری در تولید آن افزایش یافته است . به طوری که تولید بیولوژیکی این ماده در حدود بیش از نیمی از کل تولید جهانی را به خود اختصاص داده است.

اسید لاکتیک توسط شیمی دان سوئدی در سال 1780 از شیر جدا شد و یعد از آن لویی پاستور به بررسی روند تخمبر آن پرداخت و با جداسازی انواع باکتری های لاکتیک ، از آنها در تهیه غذاهای تخمیری از شیر ، سبزیجات ، غلات و گوشت استفاده کرد و نشان داد این اسید در برابر فساد میکروبی از غذاها محافظت می کند.

موارد استفاده از این ماده و مشتقات اصلی آن در صنایع غذایی ، دارویی و شیمیایی دسته بندی کرد ، در صنایع غذایی از این محصول در تولید پنیر ، ماست ، اسانس ها ، استخراج آبمیوه ، خیارشور ، جلوگیری از فساد میکروبی غذاهای کنسروی و افزودنی طبیعی برای ایجاد طعم و. مزه در غذاها و … استفاده می شود.

آب پنبر که در کارخانجات تولید پنیر تولید می شود حاوی لاکتوز پروتئین ، نمک ، شیر ، پروتئین  می باشد به همبن دلیل برای تولید کردن اسید لاکتیک استفاده می گردد ولی بازدهی و کیفیت خوبی مشاهده نشده است.

تخمیر کردن بهترین روش برای تولید این محصول  آز آب پنیر می باشد.

فرمول و مواد اولیه
نحوه تولید در کارخانه