منو سدیم گلوتامات

منو سدیم گلوتامات

بازرگانی امید وارد کننده و فروشنده طعم دهنده منو سدیم گلوتامات msg می باشد برای اطلاعات بیشتر و خرید این کالا لطفابا دفتر این شرکت تماس بگیرید.

منو سدیم گلوتامات msg یا سدیم گلوتامات یک پودر بلوری مانند سفید در محصولات غذایی  بعنوان افزایش دهنده طعم است  ونقش  عطر و طعم را تقویت کنندگی دارد و بصورت محلول در آ ب که در کشورژاپن کشف شده است.

منو سدیم گلوتامات یک انتقال دهنده عصبی در مغز می باشد ، ساختمان بافت های دیگر کمبود سدیم گلوتامات باعث بیماری هایی مانند آلزایمر می باشد.

ابتدا  این ماده در رستوران های ژاپنی بعنوان طعم دهنده  استفاده گردید و کم کم در رستورانهای چینی نیز رونق پیدا کرد و به مرور در بیشتر رستوران های مورد استفاده قرار گرفت.

پروتئین گلوتامات در مقایسه  اسید گلوتامیک می تواند مقدار  غلظت پلاسمایی در خون انسان را افزایش داده در نتیجه اضافه شدن  انتقال دهنده عصبی در  بدن کمک شایانی می کند.

در حال حاضر در صنعت غذایی سدیم گلوتامات در چیپس ، بعضی از ادویه ها ، غذاهای آماده از این ماده استفاده می گردد.

منو سدیم گلوتامات. گلوتامات، (منو سدیم گلوتاماتnاین یک ادویه است که به اصطلاح “افزایش دهنده های طعم:” در تجارت است. این شرکت Ajinomoto در ژاپن کشف و ثبت 1909 در حالت خالص آن است که یک پودر بلوری سفید است. محلول در آب و یا بزاق دهان، آن را به سرعت در یونهای سدیم و گلوتامات تبدیل می شود.

این تحریک انتهای عصب خاص در جوانه های چشایی، مانند Aminosräurerezeptor T1R1/T1R3 و یا گیرنده های گلوتامات دیگر مانند گیرنده های metabotropic mGluR4 و mGluR1. طعم و مزه تولید شده توسط گلوتامات است یونامی نام و یکی از پنج سلیقه است. کلمه ژاپنی است و به معنی “خوشمزه، دلچسب.”

تحقیقات نشان داد که گلوتامات اسید آمینه یک انتقال دهنده عصبی در مغز است. ساختار بافت های دیگر در بدن انسان نیز به آنها تجدید نظر شود. توابع متفاوت از رسپتورهای گلوتامات با بیماری های عصبی مرتبط است که از جمله آلزایمر و کره هانتینگتون در ارتباط بوده است. در مطالعات حیوانی، پس از آسیب گلوتامات به سلول های عصبی در مغز را سبب شده است.

در سال 2001، 1.5 میلیون تن از منو سدیم گلوتامات با 4٪ رشد سالانه مورد انتظار فروخته شد. گلوتامات به عنوان یک تقویت کننده عطر و طعم معامله شد. در ابتدا آن را به ما فقط در ارتباط با رستوران های چینی شناخته شده بود. در حال حاضر آن یافت شده در محصولات متعدد در سراسر جهان، از جمله در:

  • وعده های غذایی آماده

  • تقریبا تمام چیپس سیب زمینی با طعم.

  • Knabberzeugs

  • تشکر غذا آماده یخ زده.

  • ادویه برای رشته های فوری، و غیره، و غیره.

سال 1959، FDA گلوتامات به عنوان امن (به طور کلی به عنوان امن، GRAS به رسمیت شناخته شده) طبقه بندی شده. 1986 تصمیم گرفت “کمیته مشورتی در حساسیت به مواد غذایی،” FDA است که هیچ خطر به طور کلی به سلامت وجود دارد.

گلوتامات جذب به سرعت، در مقایسه با پروتئین های حاوی اسید گلوتامیک. بنابراین، می تواند غلظت پلاسمایی منو سدیم گلوتامات در خون را افزایش دهد. این به Exzytotoxizität کلاس که باعث اضافه بار حسی با انتقال دهنده های عصبی تعلق دارد. غلظت بالا در آزمایش های حیوانی صدمه به مغز در نواحی که توسط سد خونی مغزی محافظت نشده نشان داد. این نیز مشکوک است که بیماری های مختلف مزمن را می توان با عصبی ایجاد می شود.

بسیاری از دانشمندان استدلال می کنند که فقط به عنوان پستانداران انسان به ویژه به این آسیب حساس و Exzytotoxine به طور قابل توجهی بیشتر در کنسانتره خون از حیوانات. بر اساس این یافته، آنها فرض است که ما 5-6 برابر حساس تر از جوندگان. در بزرگسالان، هیچ غلظت بسیار بالا وجود دارند. ترس هستند و نه در کودکان و نوزادان، و همچنین اثرات عصبی بالقوه enrichments های کوچک و متوسط ​​است. این می تواند یک Exzytotoxität پلاسما شود.

فرمول و مواد اولیه
نحوه تولید در کارخانه